יום רביעי, 3 ביולי 2013

הרימון משביח את החלב שאנו שותים! מחקר חדש מראה כי שימוש בקליפות רימונים בתזונת כבשים משפר באופן מיוחד את החלב ומעשיר אותו בנוגדי חמצון

על ערכיהם הבריאותיים הגבוהים של גרגירי הרימון בוודאי כבר שמעתם. מסתבר שלקליפות הרימון ערכים בריאותיים גבוהים עוד יותר! ועכשיו, משגידול הרימון בישראל הפך למשמעותי במיוחד הודות לטכניקות פריטת גרגיריו ומכירתם בצורה המוכנה לאכילה, נוכל ליהנות גם מהערכים בקליפתו, שאחרת הייתה הופכת לפסולת ייצור בכמויות מאוד גדולות. בישראל כיום כ- 23,000 דונם עצי רימון.


חוקרי מכון וולקני במשרד החקלאות בדקו ומצאו כי הוספת קליפות הרימון לתזונת הכבשים, משפיעה באופן ישיר על איכות החלב ואף מגבירה את ייצורו. קליפות הרימון ידועות כמזרזות ריפוי של פצעים, מעוררות את מערכת החיסון, מונעות טרשת עורקים ועשירות בנוגדי חמצון. כעת, השפעות חיוביות אלו והערכים התזונתיים של קליפת הרימון יועברו אלינו באמצעות החלב שאנו שותים וגם הכבשים ייהנו מהערכים הבריאותיים הגבוהים.

להמשך קריאה

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה