** ישראלי צורך כ- 11 ק"ג דגים בממוצע בשנה. בחודש תשרי עולה הצריכה הממוצעת פי
שניים לעומת חודשי השנה האחרים ועומדת על 1.8 ק"ג לאדם ** 50% מהצריכה השנתית של
דבש נצרכת סביב ראש השנה, המדובר בכ- 300 גרם לנפש בממוצע ** בשנת 2012 צרכו
הישראלים כ- 125 תפוחים בממוצע לאדם ** הרימונים ממשיכים להיות להיט - בשנה האחרונה
החלו לשאת פרי לא פחות מ- 2,000 דונם נוספים של מטעי רימון שניטעו בשנים האחרונות.
היבולים עלו משמעותית, ובתוך שנתיים זינק ייצוא הרימונים מישראל ב- 50%!
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה