יום שלישי, 16 בספטמבר 2014

משרד החקלאות מפרסם את נתוני הצריכה של המאכלים הפופולאריים בראש השנה, לקראת תקופת החגים המתקרבת

 ישראלי צורך כ- 15 ק"ג דגים בממוצע בשנה. בחודש תשרי עולה הצריכה הממוצעת פי שניים לעומת חודשי השנה האחרים ועומדת על 2 ק"ג לאדם ** 50% מהצריכה השנתית של דבש נצרכת סביב ראש השנה, המדובר בכ- 300 גרם לנפש בממוצע ** בשנת 2013 צרכו הישראלים כ- 125 תפוחים בממוצע לאדם ** ישראלי אוכל בממוצע כ- 3 רימונים בשנה, מתוכם 2 בחודש תשרי.

להמשך קריאה


אין תגובות:

פרסום תגובה