יום רביעי, 30 באפריל 2014

לקראת יום העצמאות מספק משרד החקלאות נתונים, טיפים ועצות למנפנפים

להערכת רחלי גבריאלי, מדריכה ארצית לבקר בשירות ההדרכה והמקצוע (שה"מ) במשרד החקלאות, בשנים האחרונות עומד ממוצע צריכת בשר הבקר בארץ על כ- 20 ק"ג לנפש לשנה (קפוא וטרי). צרכני בשר הבקר בישראל נחלקים לשניים – 34% מעדיפים בשר בקר טרי, המהווים כ- 50,000 טון בשר בקר, ו- 66% מסתפקים בבשר בקר קפוא, המהווים כ- 95,000 טון בשר בקר. הבשר הקפוא מיובא בעיקר מדרום אמריקה, מקור הבשר הטרי הינו מגידול מקומי של בקר, הן בעדרי הבקר במרעה והן ברפת החלב.

להמשך קריאה

אין תגובות:

פרסום תגובה