ל פי נתוני משרד החקלאות ופיתוח הכפר ומועצת החלב, שנת 2013 התאפיינה בעלייה בביקוש לחלב ומוצריו בגובה של כ- 0.8%. צריכת מוצרי החלב מייצור מקומי לנפש בשנת 2013 הייתה שקולה לכ- 176 ליטר חלב בשנה (כ- 900 כוסות חלב). הצריכה לנפש של מוצרי חלב נחלקת בישראל לחלב שתייה ומשקאות– כ- 55 ליטר, תוצרת ניגרת ומעדנים– כ- 22 ליטר, גבינות לבנות– כ- 12 ק"ג (השקולים לכ- 50 ליטר) וגבינות קשות – כ- 4 ק"ג (השקולים לכ- 45 ליטר).
להמשך קריאה
להמשך קריאה
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה